Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius. Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų. Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti. Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti. Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus. Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą. Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje. Valgyti atvėsusį. Skanaus.
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė mėlinių
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1/4 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
1 stiklinė pasukų
0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius. Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų. Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti. Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti. Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus. Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą. Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje. Valgyti atvėsusį. Skanaus.