• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė mėlinių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 stiklinė pasukų
  • 0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
    Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
    Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
    Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
    Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
    Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
    Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgyti atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Zita

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė mėlinių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 stiklinė pasukų
  • 0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
    Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
    Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
    Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
    Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
    Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
    Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgyti atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų