Užvirkite vandenį su cukrumi, sudėkite į jį makaronus ir virkite, kol makaronai taps minkšti. Makaronams išvirus sudėkite uogas, vanilinį cukrų ir virkite, kol sriuba įgaus gražią bordo spalvą. Atvėsinkite ir patiekite šaltą. Šią sriubą galima pagardinti grietinėle. Skanaus!
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių
5 valgomieji šaukštai cukraus
100 gramų mėlinių
200 gramų makaronų
1 litras vandens
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirkite vandenį su cukrumi, sudėkite į jį makaronus ir virkite, kol makaronai taps minkšti. Makaronams išvirus sudėkite uogas, vanilinį cukrų ir virkite, kol sriuba įgaus gražią bordo spalvą. Atvėsinkite ir patiekite šaltą. Šią sriubą galima pagardinti grietinėle. Skanaus!