INGREDIENTAI:
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų
- 400 gramų pupelių (konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų jautienos (ar kiauliena)
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, apkepinkite. Į juos sudėkite maltą mėsą, kepkite apie 10 minučių. Supjaustykite papriką ir čili pipirą, sumaišykite su pomidorų padažu, raudonu vynu, pasūdykite, papipirinkite, suberkite pupeles, sumaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite 20 minučių.
REKLAMA