Duoną kepam iš abiejų pusių, apibarstom druska ir ištrinam česnaku. Pakepinam rūkytą liežuvį iš abiejų pusių. Uždedam ant vienos duonos riekutės po pusę lapelio sūrio ir pakeptą rukytą liežuvį. Dedam po pomidoro riekelę ir prašom vaišintis.
Autorius: sinsan
INGREDIENTAI:
3 česnakų
4 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas kiaulės liežuvio (rūkytas)
0.5 vieneto batono (kepalas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
8 vienetai lydyto sūrio (lapeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duoną kepam iš abiejų pusių, apibarstom druska ir ištrinam česnaku. Pakepinam rūkytą liežuvį iš abiejų pusių. Uždedam ant vienos duonos riekutės po pusę lapelio sūrio ir pakeptą rukytą liežuvį. Dedam po pomidoro riekelę ir prašom vaišintis.