PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medus, sviestas bei cukraus pudra sudedami į puodą ir maišant kaitinama, kol sudedamosios dalys ištirpsta bei susimaišo vientisa masė.
Gauta masė paliekama atvėsti.
Į atvėsusią masę įmušamas kiaušinis, išmaišoma, suberiama apelsino žievelė, cinamonas, gvazdikėliai bei su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla.
Tešla apvyniojama folija ir padedama 45 min. į šaldytuvą.
Atšaldyta tešla iškočiojama į 0,5 cm storio blyną ir isspaudžiami širdelės formos meduoliukai.
Meduoliukai dedami ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepami 8-10 min. 220 laipsnių temperatūroje.
Šokoladas ištirpinamas vandens vonelėje ir juo aptepami meduoliukai.
Skanaus.