• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 300 gramų sausainių (pvz., Gaidelis)
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek riešutų (Jūsų mėgstami (papuošimui))
  • 3/5 stiklinės kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sumalame arba sugrūdžiame.
    Dideliame dubenyje sumaišome kondensuotą pieną, sviestą ir 1,5 šaukšto kakavos.
    Maišome tol, kol gaunasi vientisa šokoladinė masė.
    Supilame pasigamintą šokoladą ant sausainių trupinių ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
    Iš gautos masės suformuojame 8 cepelino formos tinginiukus ir apvoliojame likusioje kakavoje bei papuošiame riešutais.
    Sudedame tinginiukus ant sviestinio popieriaus lapelių ir paliekame vėsioje vietoje, kad apstingtų.
    Skanaus.

Autorius: Irutė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 300 gramų sausainių (pvz., Gaidelis)
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek riešutų (Jūsų mėgstami (papuošimui))
  • 3/5 stiklinės kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sumalame arba sugrūdžiame.
    Dideliame dubenyje sumaišome kondensuotą pieną, sviestą ir 1,5 šaukšto kakavos.
    Maišome tol, kol gaunasi vientisa šokoladinė masė.
    Supilame pasigamintą šokoladą ant sausainių trupinių ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
    Iš gautos masės suformuojame 8 cepelino formos tinginiukus ir apvoliojame likusioje kakavoje bei papuošiame riešutais.
    Sudedame tinginiukus ant sviestinio popieriaus lapelių ir paliekame vėsioje vietoje, kad apstingtų.
    Skanaus.

Autorius: Irutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų