• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų aviečių
  • 250 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės (30 %)
  • 300 gramų braškių
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gausis maždaug 4 porcijos.
    Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
    Avietes taip pat su 100 g cukraus.
    Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
    Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
    Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
    Galite papuošti mėta.
    Skanaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų aviečių
  • 250 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės (30 %)
  • 300 gramų braškių
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gausis maždaug 4 porcijos.
    Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
    Avietes taip pat su 100 g cukraus.
    Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
    Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
    Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
    Galite papuošti mėta.
    Skanaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų