Gausis maždaug 4 porcijos. Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus. Avietes taip pat su 100 g cukraus. Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę. Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį. Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais. Galite papuošti mėta. Skanaus.
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
300 gramų aviečių
250 gramų cukraus
150 gramų jogurto (natūralus)
250 mililitrų grietinėlės (30 %)
300 gramų braškių
250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gausis maždaug 4 porcijos. Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus. Avietes taip pat su 100 g cukraus. Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę. Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį. Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais. Galite papuošti mėta. Skanaus.