Šokoladą ir sviestą ištirpiname vonelėje. Kitame puode kiaušinius sumaišome su cukrumi. Šią masę pilame į šokolado, beriame miltus, kakavą. Gerai išmaišome. Tešlą pilame į kepimo formą, tačiau ne visą, o tik pusę. Tada su konditeriniu švirkštu užpilame po rutuliuką "Rududu" ir pabarstome riešutais. Kepame 180 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
200 gramų juodojo šokolado
200 gramų sviesto
50 gramų riešutų (mėgstami)
100 gramų karamelės (RUDUDU)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą ir sviestą ištirpiname vonelėje. Kitame puode kiaušinius sumaišome su cukrumi. Šią masę pilame į šokolado, beriame miltus, kakavą. Gerai išmaišome. Tešlą pilame į kepimo formą, tačiau ne visą, o tik pusę. Tada su konditeriniu švirkštu užpilame po rutuliuką "Rududu" ir pabarstome riešutais. Kepame 180 C orkaitėje apie 30 min. Skanaus!