INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- šiek tiek jogurto (nesaldintas)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės sulčių (vienos citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome kiaulienos, apliejame nesaldintu jogurtu, dedame pjaustytus svogūnus, smulkintą česnaką, pilame citrinos sultis (išspaustas iš vienos cityrinos), barstome druska ir pipirais.
Marinuojame bent 4 valandas.
Skanaus :)
Autorius: Dalia
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- šiek tiek jogurto (nesaldintas)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės sulčių (vienos citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome kiaulienos, apliejame nesaldintu jogurtu, dedame pjaustytus svogūnus, smulkintą česnaką, pilame citrinos sultis (išspaustas iš vienos cityrinos), barstome druska ir pipirais.
Marinuojame bent 4 valandas.
Skanaus :)
Autorius: Dalia
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI