INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek krapų
- 1 kilogramas morkų
- 500 gramų pomidorų pastos
- 3 kilogramai patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
REKLAMA