• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 kilogramas starkių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
    Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų