100 gramų margarino (kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros)
250 gramų vyšnių (be kauliukų (arba avietės))
4 vienetai kiaušinių
85 gramai kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado (gabaliukai)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
500 gramų varškės sūrio (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros. Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius. Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė. Sudedami miltai ir sumaišoma tešla. Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai. Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės. Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė. Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti. Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų. Skanaus.
Autorius: Lukas
INGREDIENTAI:
260 gramų cukraus
100 gramų margarino (kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros)
250 gramų vyšnių (be kauliukų (arba avietės))
4 vienetai kiaušinių
85 gramai kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado (gabaliukai)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
500 gramų varškės sūrio (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros. Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius. Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė. Sudedami miltai ir sumaišoma tešla. Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai. Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės. Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė. Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti. Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų. Skanaus.