Miltus sumaišykite su krakmolu, sutarkuota apelsino žievele ir cukrumi. Į šį mišinį sudėkite sutarkuotą sviestą ir išminkykite tešlą. Tešlą palaikykite 1-2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite ir išspauskite norimos formos sausainius. Ant kiekvieno sausainio įspauskite po graikinio riešuto puselę. Kepkite 12-14 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Skanaus :)
Autorius: Iveta
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
1 sauja graikinių riešutų
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 valgomasis šaukštas mandarinų (žievelė)
240 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišykite su krakmolu, sutarkuota apelsino žievele ir cukrumi. Į šį mišinį sudėkite sutarkuotą sviestą ir išminkykite tešlą. Tešlą palaikykite 1-2 val. šaldytuve. Tešlą iškočiokite ir išspauskite norimos formos sausainius. Ant kiekvieno sausainio įspauskite po graikinio riešuto puselę. Kepkite 12-14 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.