INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (300-400)
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek aliejaus (4-6)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Autorius: Giedrius
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (300-400)
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek aliejaus (4-6)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Autorius: Giedrius
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI