• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų slyvų (džiovintos, be kauliukų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas cukinijos (maža)
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją patarkuoti.

    Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.

    Gardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.

    Tada sumaišyti iki vientisos masės.

    Nuplauti slyvas dėti po dvi ant iešmelių.

    Slyvas apdėti malta mėsa ir padaryti kebabo formą.

    Kepti ant grotelių.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų slyvų (džiovintos, be kauliukų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas cukinijos (maža)
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją patarkuoti.

    Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.

    Gardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.

    Tada sumaišyti iki vientisos masės.

    Nuplauti slyvas dėti po dvi ant iešmelių.

    Slyvas apdėti malta mėsa ir padaryti kebabo formą.

    Kepti ant grotelių.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų