INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (smulkintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 1 sauja pomidorų pastos (vyšniniai)
- 250 gramų lašišų (žalia, virta)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 vienetas makaronų (pakuotė)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite lašišą. Supjaustykite gabaliukais.
Šparagus keletą minučių pavirkite ir perpjaukite į kelias dalis.
Makaronus išvirkite ir atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite petražoles, bazilikus ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir druska.
Padažą lėtai pilkite ant atvėsusių makaronų ir pamaišykite. Makaronus sumaišykite su lašiša, šparagais, pusiau perpjautais pomidoriukais.
Skanaus!
Autorius: Migle
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (smulkintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 1 sauja pomidorų pastos (vyšniniai)
- 250 gramų lašišų (žalia, virta)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 vienetas makaronų (pakuotė)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite lašišą. Supjaustykite gabaliukais.
Šparagus keletą minučių pavirkite ir perpjaukite į kelias dalis.
Makaronus išvirkite ir atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite petražoles, bazilikus ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir druska.
Padažą lėtai pilkite ant atvėsusių makaronų ir pamaišykite. Makaronus sumaišykite su lašiša, šparagais, pusiau perpjautais pomidoriukais.
Skanaus!
Autorius: Migle
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI