• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų brokolių (šviežūs)
  • 450 gramų makaronų (išvirti pasūdytame vandenyje)
  • 2 stiklinės besėklių vynuogių (raudonosios)
  • 1 stiklinė pekanų riešutų (kapoti)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 8 vienetai kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonasis)
  • 1/3 stiklinės rausvųjų svogūnų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 6

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų brokolių (šviežūs)
  • 450 gramų makaronų (išvirti pasūdytame vandenyje)
  • 2 stiklinės besėklių vynuogių (raudonosios)
  • 1 stiklinė pekanų riešutų (kapoti)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 8 vienetai kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonasis)
  • 1/3 stiklinės rausvųjų svogūnų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių temperatūros.
    Paskleiskite kapotus pekano riešutus kepimo skardoje ir pakepinkite apie 5-7 min. orkaitėje.
  2. Brokolius ir kumpį pasmulkinkite. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.
  3. Sumaišykite viename dubenyje atvėsintus pakepintus riešutus, makaronus, brokolius, svogūnus, vynuoges, kumpį, majonezą, raudonojo vyno actą bei paskaninkite viską druska.

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų