• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 100 gramų petražolių (smulkintos, šviežios)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (vyšniniai, puselės, pakuotė)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas makaronų (Tagliatelle, pakuotė)
  • 100 gramų sūris (parmezano, tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės.

    Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.

    Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.

    Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

    Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

    Porcijų skaičius: 4.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 100 gramų petražolių (smulkintos, šviežios)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (vyšniniai, puselės, pakuotė)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas makaronų (Tagliatelle, pakuotė)
  • 100 gramų sūris (parmezano, tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės.

    Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.

    Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.

    Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

    Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

    Porcijų skaičius: 4.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų