Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
2 vienetai bazilikų (lapeliai)
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis kmynų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek kiaulės lašinių (3 gabaliukai)
100 gramų makaronų
100 gramų voveraičių
50 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek mocarelos sūrio (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!