Virti makaronai su mėsa, salieru ir sūriu. Sotus maistas.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų makaronų
- 100 gramų kumpio
- 100 gramų sūris
- 100 mililitrų pomidorų sulčių
- 50 gramų sviesto
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas salierų
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirti (nepervirti).
- Kumpį labai smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste su pjaustytu svogūnu, tarkuotu salieru. Skaninti prieskoniais (pipirai, druska, raudonėlis).
- Supilti sultis į keptuvę su kumpiu ir labai trumpai uždengus troškinti, kol sultys nugaruos.
- Makaronus sukrėsti į indą, kur troškinosi daržovės ir mėsa, išmaišyti.
- Patiekiant užtarkuoti daug sūrio.
REKLAMA