INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
- 250 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 120 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną, citrinos žievelę, įsijotus miltus.
Supilti tešlą į popierines formeles, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 18-25 min.
Iškepusius perdėti ant grotelių, kad atšaltų.
Skanaus.
Autorius: forelle.blogas.lt