Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 vienetas svogūnų
2 vienetai silkių (filė)
4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
0.5 stiklinės vandens
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus