INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.
Užpilti vyno, berti prieskonius, rankomis išminkyti ir palaikyti per nakt.
Kepti grilyje.
Skanaus.
Autorius: Linas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kalendrų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.
Užpilti vyno, berti prieskonius, rankomis išminkyti ir palaikyti per nakt.
Kepti grilyje.
Skanaus.
Autorius: Linas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI