Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite. Į sutarkuotas bulves supilkite rūgpienį bei stiklinę miltų ir paminkę palikite nakčiai pastovėti. Kitą dieną supilkite likusius miltus, įdėkite druskos ir išminkykite. Iš gautos masės formuokite bandeles ir dėkite jas ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepkite apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių
7 stiklinės kvietinių miltų
7/10 litro rūgpienio
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite. Į sutarkuotas bulves supilkite rūgpienį bei stiklinę miltų ir paminkę palikite nakčiai pastovėti. Kitą dieną supilkite likusius miltus, įdėkite druskos ir išminkykite. Iš gautos masės formuokite bandeles ir dėkite jas ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepkite apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.