Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę. Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą. Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje. Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę. Galima pagardinti grietine. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių (trintos)
2 vienetai bananų
šiek tiek cukraus
šiek tiek persikų (konservuoti)
šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų vandens
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, vandens, cukraus bei miltų užmaišyti vientisą, pusiau tirštą masę. Iškepti plonus lietinius per visą keptuvės plotą. Į iškeptus lietinius įvynioti po pusę išilgai perpjauto banano ir pakepinti karštame aliejuje. Papuošimui išdėlioti persikus, vynuoges bei aviečių tyrę. Galima pagardinti grietine. Skanaus.