• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    fermentinis sūris
    Padažui:
    200 g pievagrybių
    50 g sviesto
    100 g grietinėlės

    Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite.
    Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.

    Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.

    Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    fermentinis sūris
    Padažui:
    200 g pievagrybių
    50 g sviesto
    100 g grietinėlės

    Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite.
    Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.

    Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.

    Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų