Įdarui: fermentinis sūris Padažui: 200 g pievagrybių 50 g sviesto 100 g grietinėlės
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite. Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.
Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.
Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: fermentinis sūris Padažui: 200 g pievagrybių 50 g sviesto 100 g grietinėlės
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir visą laiką plakant pilkite vandens ir pieno mišinį. Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite. Į ją plonu sluoksniu pilti tešlos ir tolygiai paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.
Įdarui fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka, dėti į blyną ir jį susukti. Apkepinti keptuvėje ant lėtos ugnies.
Padažui paruošiame pievagrybius, juos supjaustome ir kepiname ant sviesto, pagardindami druska ir pipirais. Pakepinus supilti grietinėlę ir patroškinti.