INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas kiaušinių
- 75 gramai kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė sultinio (daržovių)
- 1 vienetas cukinijos
- 25 gramai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lietiniams miltus, avižinius dribsnius ir druską sumaišyti.
Įmušti kiaušinį, supilti pusę kiekio pieno ir šaukštu išmaišyti, kad gautųsi tiršta tešla.
Supilti likusį pieną, išmaišyti ir palikti 15-30 minučių kambario temperatūroje.
Prieš kepant, įpilti šaukštą aliejaus ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje.
Įdarui daržoves supjaustyti.
Pakepinti aliejuje morkas su česnaku, suberti paprikas su cukinijomis ir dar minutę pakepti.
Užpilti sultiniu, konservuotais pomidorais, įberti pagal skonį bazilikų, druskos, pipirų ir uždengus troškinti apie 15 minučių.
Suberti baklažanus ir dar kelias minutes patroškinti, kol daržovės taps minkštos.
Paskleisti įdarą ant lietinio ir sulankstyti norima forma.
Skanaus.
Autorius: http://forelle.blogas.lt