Iš kiaušinių, šilto pieno, miltų, išlydyto 30 g sviesto ir šaukšto cukraus pasigaminkite lietinių blynų tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti, kad išbrinktų. Tešlai išbrinkus kepkite lietinius keptuvėje su sviestu ir iškepę padėkite šiltai. Nuplaukite apelsiną ir išspauskite iš jo sultis. Keptuvėje išlydykite likusį sviestą, supilkite apelsino sultis, sudėkite sutarkuotą citrinos žievelę, 3 šaukštus cukraus, pakaitinkite ir nukėlę nuo ugnies, supilkite konjąką, išmaišykite ir palikite pastovėti, kad padažas įgautų aromatą. Sulankstykite blynus, dėkite juos į lėkštę, apšlakstykite padažu ir papuoškite lėkštę apelsino skiltelėmis. Jei patiekalą gaminsite vaikams nepilkite į padažą konjako. Skanaus.
Iš kiaušinių, šilto pieno, miltų, išlydyto 30 g sviesto ir šaukšto cukraus pasigaminkite lietinių blynų tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti, kad išbrinktų. Tešlai išbrinkus kepkite lietinius keptuvėje su sviestu ir iškepę padėkite šiltai. Nuplaukite apelsiną ir išspauskite iš jo sultis. Keptuvėje išlydykite likusį sviestą, supilkite apelsino sultis, sudėkite sutarkuotą citrinos žievelę, 3 šaukštus cukraus, pakaitinkite ir nukėlę nuo ugnies, supilkite konjąką, išmaišykite ir palikite pastovėti, kad padažas įgautų aromatą. Sulankstykite blynus, dėkite juos į lėkštę, apšlakstykite padažu ir papuoškite lėkštę apelsino skiltelėmis. Jei patiekalą gaminsite vaikams nepilkite į padažą konjako. Skanaus.