Kiaušinius išplakti su pienu, grietine, aguonomis ir miltais (turite gauti panašaus tirštumo tešlą, kaip paprastiems lietiniams blynams). Iš tešlos iškepkite lietinius, susukite juos į vamzdelius ir patiekite su mėgstama uogiene ar padažu. Skanaus!
Autorius: Zita
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės aguonų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
šiek tiek aliejaus
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su pienu, grietine, aguonomis ir miltais (turite gauti panašaus tirštumo tešlą, kaip paprastiems lietiniams blynams). Iš tešlos iškepkite lietinius, susukite juos į vamzdelius ir patiekite su mėgstama uogiene ar padažu. Skanaus!