• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių (šviežios, mažos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas krapų (šakelė)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė žirnių (išbrinkyti)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 4 vienetai dešrelių (rūkytos, kiaulienos)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti. Didesnes bulves perpjauti pusiau ar į 4 dalis, mažesnes dėti sveikas. Morkas sutarkuoti, nuo krapo nuskabyti šakeles. Į verdantį vandenį sudėti bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberti išbrinkytus žirnius ir krapus. Pavirti dar 10 - 15 min. Dešreles supjaustyti storomis riekelėmis, kiaušinius perpjaut į 4 dalis ir sudėti į puodą. Įberti druskos ir pipirų. Pavirti kelias minutes. išimti krapus ir tiekiant įdėti po šaukštelį grietinės. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių (šviežios, mažos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas krapų (šakelė)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė žirnių (išbrinkyti)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 4 vienetai dešrelių (rūkytos, kiaulienos)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti. Didesnes bulves perpjauti pusiau ar į 4 dalis, mažesnes dėti sveikas. Morkas sutarkuoti, nuo krapo nuskabyti šakeles. Į verdantį vandenį sudėti bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberti išbrinkytus žirnius ir krapus. Pavirti dar 10 - 15 min. Dešreles supjaustyti storomis riekelėmis, kiaušinius perpjaut į 4 dalis ir sudėti į puodą. Įberti druskos ir pipirų. Pavirti kelias minutes. išimti krapus ir tiekiant įdėti po šaukštelį grietinės. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų