REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvitui cukrų su kiaušiniais gerai išplakti, suberti miltus ir atsargiai išmaišyti šaukštu. Skardos dugną patepti sviestu, pilti tešlą į skardą.
- Biskvitą kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol pagels.
- „Debesėliams“ želatiną užpilti 100 ml šalto, virinto vandens ir palikti maždaug 10 minučių. Želatiną statyti ant ugnies ir maišant ištirpinti, bet neužvirti.
- 7 šaukštus cukraus ir želė išmaišyti, užpilti 300 ml karšto vandens ir maišyti, kol viskas ištirps. Įmaišyti želatiną ir palikti, kad atauštų iki kambario temperatūros.
Tuomet plakti 15 - 20 minučių elektriniu plaktuvu, kol masė pradės putoti ir šviesėti, o masės tūris labai padidės. - Ant atvėsusio biskvito (dar tortinės formoje) užkrėsti „Rožinių debesėlių“ masę ir padėti į šaldytuvą. Po kelių valandų galima valgyti. Skaniai skanaus!
REKLAMA