Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus bei kepimo miltelius gerai sumaišykite. Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią) ir kepkite apie 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Autorius: Šarūnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
150 gramų cukraus
500 gramų obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
15 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus bei kepimo miltelius gerai sumaišykite. Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią) ir kepkite apie 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!