INGREDIENTAI:
- 350 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 350 gramų morkų
- 225 gramai pastarnokų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 350 gramų ropių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų sviesto
- 1 litras sultinio
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Provanso žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves susmulkinti nedideliais kubeliais. Pakaitinti aliejų su sviestu, sudėti svogūnu ir trumpai pakepti, kol suminkštės. Sudėti supjaustytas šakniavaisines daržoves ir maišant pakepti 4-5 minutes. Sudėti smulkintus konservuotus pomidorus, supilti jų sultis, sultinį, suberti žoleles, užvirus uždengti ir sumažinus ugnį virti, kol daržovės suminkštės. Paskaninti druska ir pipirais.
Autorius: http://forelle.blogas.lt