• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 350 gramų morkų
  • 225 gramai pastarnokų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 350 gramų ropių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 1 litras sultinio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Provanso žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves susmulkinti nedideliais kubeliais. Pakaitinti aliejų su sviestu, sudėti svogūnu ir trumpai pakepti, kol suminkštės. Sudėti supjaustytas šakniavaisines daržoves ir maišant pakepti 4-5 minutes. Sudėti smulkintus konservuotus pomidorus, supilti jų sultis, sultinį, suberti žoleles, užvirus uždengti ir sumažinus ugnį virti, kol daržovės suminkštės. Paskaninti druska ir pipirais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 350 gramų morkų
  • 225 gramai pastarnokų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 350 gramų ropių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 1 litras sultinio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Provanso žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves susmulkinti nedideliais kubeliais. Pakaitinti aliejų su sviestu, sudėti svogūnu ir trumpai pakepti, kol suminkštės. Sudėti supjaustytas šakniavaisines daržoves ir maišant pakepti 4-5 minutes. Sudėti smulkintus konservuotus pomidorus, supilti jų sultis, sultinį, suberti žoleles, užvirus uždengti ir sumažinus ugnį virti, kol daržovės suminkštės. Paskaninti druska ir pipirais.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų