REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sulaužyti gabalėliais, kaip ruošiant tinginį. Sviestą ištirpinti, supilti kondensuotą pieną, dėti cukrų (jei nemėgstate saldžiai, cukraus atsisakykite). Viską išsukite iki vientisos masės. Tuomet suberkite kakavą ir vėl viską gerai išmaišykite.
- Masę verskite ant sausainių, torto formą išklokite maistine plėvele ir krėskite sausinių masę. Gerai supresuokite ir pagėki į šaldymo kamerą sustingti.
- Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir grietinėlė standikliu (cukraus pudros kiekis nurodytas ant standiklio pakuotės). Kai masė sutirštės, supilkite ją ant sausainių sluoksnio ir dękite vėl į šaldyno kamerą.
- Sustingus tortui, viršų apliekite tirpintu ir atvėsintu šokoladu, puoškite riešutais. Skanaus!
- Tortas gaunasi labai saldus, bet kartais galima sau leisti pasmaguriauti;) p.s. ilgai kambario temperatūroje nelaikykite, nes grietinėlės sluoksnis ima tirpti.
REKLAMA