Į žuvies faršą įberti citrinpipirių ir žuvies prieskonių, įmušti 3 kiaušinius. Batono riekeles pamirkyti piene ir susmulkinus įdėti į faršą. Įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus, jogurtą ir viską gerai išmaišyti. Tada įdėti manų krupas ir vėl gerai išmaišyti. Kotletus kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus kotletukus troškinti puode užpylus grietinėle, smulkiai įpjausčius svogūną, įdėjus smulkiai pjaustytus krapus ir ibėrus šaukštelį universalių prieskonių. Valgyti su bulvėmis ir majonezo - ketčupo padažu.
Į žuvies faršą įberti citrinpipirių ir žuvies prieskonių, įmušti 3 kiaušinius. Batono riekeles pamirkyti piene ir susmulkinus įdėti į faršą. Įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus, jogurtą ir viską gerai išmaišyti. Tada įdėti manų krupas ir vėl gerai išmaišyti. Kotletus kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus kotletukus troškinti puode užpylus grietinėle, smulkiai įpjausčius svogūną, įdėjus smulkiai pjaustytus krapus ir ibėrus šaukštelį universalių prieskonių. Valgyti su bulvėmis ir majonezo - ketčupo padažu.