Lašišos filė supjaustyti stačiakampio formos gabalėliais ir sumaišyti juos su druska, pipirais, paprikos milteliais, petražolėmis apšlakstyti citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi. Palikti bent 30 min. pasimarinuoti. Žuvies šašlykus suverti ant medinių iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų. Patiekti su daržovėmis ir virtais ryžiais. Skanaus!
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek paprikų (milteliai)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
400 gramų lašišų (filė, šviežia)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustyti stačiakampio formos gabalėliais ir sumaišyti juos su druska, pipirais, paprikos milteliais, petražolėmis apšlakstyti citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi. Palikti bent 30 min. pasimarinuoti. Žuvies šašlykus suverti ant medinių iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų. Patiekti su daržovėmis ir virtais ryžiais. Skanaus!