• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kriaušių
  • 100 gramų obuolių
  • 100 gramų paprikų
  • 30 gramų porų
  • 50 gramų vyniuogių
  • 250 gramų lašišų (virta)
  • 20 gramų alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
    Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
    Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
    Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.

Autorius: Saulutė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kriaušių
  • 100 gramų obuolių
  • 100 gramų paprikų
  • 30 gramų porų
  • 50 gramų vyniuogių
  • 250 gramų lašišų (virta)
  • 20 gramų alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
    Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
    Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
    Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.

Autorius: Saulutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų