INGREDIENTAI:
- 100 gramų kriaušių
- 100 gramų obuolių
- 100 gramų paprikų
- 30 gramų porų
- 50 gramų vyniuogių
- 250 gramų lašišų (virta)
- 20 gramų alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.
Autorius: Saulutė
INGREDIENTAI:
- 100 gramų kriaušių
- 100 gramų obuolių
- 100 gramų paprikų
- 30 gramų porų
- 50 gramų vyniuogių
- 250 gramų lašišų (virta)
- 20 gramų alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.
Autorius: Saulutė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI