• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • šiek tiek petražolių (padažui)
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, padažui)
  • 1 vienetas lašišų (filė)
  • 300 mililitrų grietinėlės (neriebi, padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 0.5 vieneto sulčių (citrinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • šiek tiek petražolių (padažui)
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, padažui)
  • 1 vienetas lašišų (filė)
  • 300 mililitrų grietinėlės (neriebi, padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 0.5 vieneto sulčių (citrinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų