Kivi, bananą bei apelsiną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grilyje arba keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepiname druska bei pipirais apibarstytą lašišos filė ir kivi, banano bei apelsino griežinėlius. Tuomet supilame grietinėlę, sudedame smulkintus krapus ir patroškiname apie 10 min. Patiekiame šiltą. Skanaus.
Autorius: Ineta
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas bananų
1 sauja krapų (smulkinti)
350 gramų lašišų (filė)
250 mililitrų grietinėlės (22 % riebumo)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kivi, bananą bei apelsiną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grilyje arba keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepiname druska bei pipirais apibarstytą lašišos filė ir kivi, banano bei apelsino griežinėlius. Tuomet supilame grietinėlę, sudedame smulkintus krapus ir patroškiname apie 10 min. Patiekiame šiltą. Skanaus.