Lašišą keptuvėje galima iškepti per mažiau nei 10 minučių, o orkaitėje prireikia bent 15 min. Taigi, taip minutė po minutės ir susitaupo laikas. Kai esi alkanas, tai ypač svarbu! Tik negalvokite, kad lašišą reikia kepti ilgiau, kitaip sugadinsite žuvį, ir ji taps kieta, nesultinga, praras tą gerą, sodrų lašišos skonį.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 450 gramų lašišos filė (su oda)
- 5 skiltelės česnakų
- 5 valgomieji šaukštai citrinų sultys
- 2.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (nebūtina, smulkintos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai (naudojau šviežiai maltus )
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 3
REKLAMA