Faršą pakepinti keptuvėje virš mažos ugnies, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną ir viską pakepinti. Tuomet supilti į keptuvę vandenyje ištirpintą prieskonių mišinį, sudėti smulkiai pjaustytus pomidorus ir pakepinti apie 10min. Kepimo formą ištepti riebalais ir sluoksniuoti: lazanija makaronai, faršo masė, lazanija makaronai, faršo masė, grietinė ir galiausiai tarkuotas sūris. Galima sluoksnių daryti ir daugiau, kol baigsis kepintas faršas. Dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 35-40min. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
250 gramų makaronų (skirti lazanijai)
200 gramų vandens
5 valgomieji šaukštai grietinės
25 gramai prieskonių (mišinys lazanijai „Maggi“)
200 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepinti keptuvėje virš mažos ugnies, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną ir viską pakepinti. Tuomet supilti į keptuvę vandenyje ištirpintą prieskonių mišinį, sudėti smulkiai pjaustytus pomidorus ir pakepinti apie 10min. Kepimo formą ištepti riebalais ir sluoksniuoti: lazanija makaronai, faršo masė, lazanija makaronai, faršo masė, grietinė ir galiausiai tarkuotas sūris. Galima sluoksnių daryti ir daugiau, kol baigsis kepintas faršas. Dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 35-40min. Skanaus!