Kviečius užmerkti iš vakaro karštu vandeniu. Kitą dieną kviečius sumalti mėsmale, per smulkų sietelį. Sumalti svogūnus, česnaką, virtą bulvę, batoną. Po to įmušti kiaušinius, įdėti druskos, pipirų, įdėti krakmolą. Viską išminkyti ir kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje. Vieną pusę kelias minutes ir kitą pusę kelias minutes. Skanaus!
Autorius: EDITA
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių (didelė, virta)
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krakmolo
3 stiklinės kviečių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
3 vienetai batono (riekės)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kviečius užmerkti iš vakaro karštu vandeniu. Kitą dieną kviečius sumalti mėsmale, per smulkų sietelį. Sumalti svogūnus, česnaką, virtą bulvę, batoną. Po to įmušti kiaušinius, įdėti druskos, pipirų, įdėti krakmolą. Viską išminkyti ir kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje. Vieną pusę kelias minutes ir kitą pusę kelias minutes. Skanaus!