Supjaustyti svogūnus. Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės. Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min. Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio. Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus. Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.
Autorius: Algis
INGREDIENTAI:
šiek tiek kviečių (košė)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek kiaulienos (troškinta)
šiek tiek jautienos (troškinta)
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti svogūnus. Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės. Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min. Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio. Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus. Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.