Kumpį supjaustyt pailgais šiaudeliais ir kepinti aliejuje. Svogūnus, morkas supjaustyti ir dėti į jau kepančią mėsą, paprieskoniuoti ir taip troškinti ant mažos ugnies apie 20 min. Pabaigai sukapoti krapus ir pagardinti mėsos gabaliukus. Patiekti su norimu garnyru.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
1 sauja krapų
2 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos kumpio
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpį supjaustyt pailgais šiaudeliais ir kepinti aliejuje. Svogūnus, morkas supjaustyti ir dėti į jau kepančią mėsą, paprieskoniuoti ir taip troškinti ant mažos ugnies apie 20 min. Pabaigai sukapoti krapus ir pagardinti mėsos gabaliukus. Patiekti su norimu garnyru.