Į vištienos krūtinėlės filė juostelę įdėkite po 1 džiovintą slyvą ir susukite. Kad "kukuliukas" neiširtų, persmeikite jį mediniu pagaliuku. Tą patį padarykite su likusią vištiena ir abrikosais. Kiekvieną vištienos kukuliuką pamirkykite sojos padaže ir palikite šaldytuve 20 minučių. Vištienos kukuliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje ir tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose. Apkepinkite keptuvėje. Po to šaukite į 180 laipsnių orkaitę 15 minučių. Labai skanu!
Autorius: Saulė
INGREDIENTAI:
10 vienetų abrikosų
800 gramų vištos filė
1 vienetas kiaušinių
1 sauja džiūvesėlių
100 mililitrų sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vištienos krūtinėlės filė juostelę įdėkite po 1 džiovintą slyvą ir susukite. Kad "kukuliukas" neiširtų, persmeikite jį mediniu pagaliuku. Tą patį padarykite su likusią vištiena ir abrikosais. Kiekvieną vištienos kukuliuką pamirkykite sojos padaže ir palikite šaldytuve 20 minučių. Vištienos kukuliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje ir tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose. Apkepinkite keptuvėje. Po to šaukite į 180 laipsnių orkaitę 15 minučių. Labai skanu!