• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų abrikosų
  • 800 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja džiūvesėlių
  • 100 mililitrų sojos padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vištienos krūtinėlės filė juostelę įdėkite po 1 džiovintą slyvą ir susukite. Kad "kukuliukas" neiširtų, persmeikite jį mediniu pagaliuku. Tą patį padarykite su likusią vištiena ir abrikosais.
    Kiekvieną vištienos kukuliuką pamirkykite sojos padaže ir palikite šaldytuve 20 minučių. Vištienos kukuliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje ir tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose. Apkepinkite keptuvėje. Po to šaukite į 180 laipsnių orkaitę 15 minučių.
    Labai skanu!

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų abrikosų
  • 800 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja džiūvesėlių
  • 100 mililitrų sojos padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vištienos krūtinėlės filė juostelę įdėkite po 1 džiovintą slyvą ir susukite. Kad "kukuliukas" neiširtų, persmeikite jį mediniu pagaliuku. Tą patį padarykite su likusią vištiena ir abrikosais.
    Kiekvieną vištienos kukuliuką pamirkykite sojos padaže ir palikite šaldytuve 20 minučių. Vištienos kukuliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje ir tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose. Apkepinkite keptuvėje. Po to šaukite į 180 laipsnių orkaitę 15 minučių.
    Labai skanu!

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų