• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės bazilikų (smulkintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 3 stiklinės pupelių (sojos)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (ryžių)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
    Į gautą masę sudėkite krevetes ir leiskite joms pasimarinuoti šaldytuve apie 20-30 min..
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite pupeles, pabarstykite druska ir pakepinkite apie 1 min.
    Tuomet sudėkite krevetes su marinatu ir maišant pakepinkite apie 30 min.
    Po 30 min. uždenkite keptuvę ir pakepinkite krevetes dar apie 2 min.
    Nukėlus keptuvę nuo ugnies sudėkite bazilikus, paskaninkite druska, viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
    Patiekite su virtais ryžiais.
    Gaunasi maždaug 4 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės bazilikų (smulkintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų)
  • 3 stiklinės pupelių (sojos)
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (ryžių)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
    Į gautą masę sudėkite krevetes ir leiskite joms pasimarinuoti šaldytuve apie 20-30 min..
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite pupeles, pabarstykite druska ir pakepinkite apie 1 min.
    Tuomet sudėkite krevetes su marinatu ir maišant pakepinkite apie 30 min.
    Po 30 min. uždenkite keptuvę ir pakepinkite krevetes dar apie 2 min.
    Nukėlus keptuvę nuo ugnies sudėkite bazilikus, paskaninkite druska, viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
    Patiekite su virtais ryžiais.
    Gaunasi maždaug 4 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų