• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų agurkų (marinuoti)
  • 12 vienetų alyvuogių
  • 1 vienetas obuolių
  • 20 gramų petražolių
  • 40 gramų salotų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 150 gramų majonezo
  • 150 gramų pievagrybių
  • 200 gramų krevečių be kevalo (konservuotos)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų agurkų (marinuoti)
  • 12 vienetų alyvuogių
  • 1 vienetas obuolių
  • 20 gramų petražolių
  • 40 gramų salotų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 150 gramų majonezo
  • 150 gramų pievagrybių
  • 200 gramų krevečių be kevalo (konservuotos)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
    Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
    Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
    Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
    Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
    Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
    Papuošti petražolėmis.

Autorius: Anira

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų