• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų moliūgų
  • 0.5 vieneto salierų (stiebai)
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius išvirti.
    Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
    Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus.
    Pasūdyti.
    Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.

Autorius: Sandra S.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų moliūgų
  • 0.5 vieneto salierų (stiebai)
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius išvirti.
    Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
    Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus.
    Pasūdyti.
    Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.

Autorius: Sandra S.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų