Sparnelius išvirti. Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje. Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus. Pasūdyti. Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.
Autorius: Sandra S.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų moliūgų
0.5 vieneto salierų (stiebai)
6 vienetai vištienos sparnelių
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 vienetai pievagrybių
100 gramų grietinėlės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius išvirti. Salierą supjaustyti ir apkepinti aliejuje. Į verdantį sultinį, likusį nuo vištos, sudėti moliūgo kubelius, po kelių minučių supjaustytus grybus ir salierus. Pasūdyti. Kai išvirs daržovės, viską suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę, įberti pipirų.