Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.
Autorius: Dovile
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių (virtos)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas salierų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1.5 litro sultinio (vištienos)
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek žalumynų
šiek tiek grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną supjaustyt ir kepint įkaitintam aliejuje. Salierą sutarkuojame burokine tarka ir tame pačiame aliejuje pakepiname 7 min. Sudedame grybus ir dar kepiname 5 min. Tada supilame sultinį ir sudedame kubeliais supjaustytą bulvę. Troškiname 10 min. Nukeliame, sutriname, suberiame prieskonius, įpilame grietinėlę. Tiekiame su duonos skrebučiais, kepintais orkaitėje.