• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (laiškai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 sauja feta sūrio
  • 0.5 stiklinės krabų (mėsa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karbų mėsą sutrupinkite, fetos sūrį taip pat. Sūrio nepadauginkite, kad nebūtų per daug sūru. Morkas sutarkuokite burokite tarka. Sluoksniuokite paeiliui krabų mėsą, fetos sūrį ir morkas. Viską sluoksniuokite į dubenėlį ir suspauskite, kad apvertus ant lėkštės gautųsi gražus dubenėlio formos salotų "kūgelis". Apvertus viršuje gaunasi krabų sluoksnis. Dabar pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais, užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus bei pašlakstykite trupučiu citrinos sulčių. Krabų sluoksnį apibarstykite kapotais česnakų laiškais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų